OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 10 KASIM MESAJI

Tarihe damgasını vurmuş şahsiyetler, ebediyete göçlerinin ardından da unutulmazlar. Şüphesiz büyük Türk milletinin tarihine damgasını vurmuş çok sayıda devlet adamı ve lider vardır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk sindirilmek, yurdundan kovulmak, yok edilmek istenen bir milletin küllerinden doğmasına vesile olarak milletini bağımsızlığa kavuşturması, yine milletiyle el ele ebediyete kadar yaşayacak olan yepyeni bir devlet kurması, bu devletin yönetimini millete bırakması, ilke ve inkılaplarıyla ülkesinin geleceğine ışık tutmasıyla diğer liderlerden ayrılan bir liderdir.

Onu anlamak, inkılaplarını yaşatmak, kurduğu cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmak hepimizin ona olan borcudur.

Ebedî aleme göç edişinin 85. yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Allah'tan rahmet diliyor, onu saygıyla anıyorum. Hep var olacaksın asil Gazi!

09.11.2023 43